Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Elli MenoOsteo Forte 90 Tob. + 30 Tob. GRATUIT

Brand: Simply You Cod: z43466 Supliment alimentar

Descriere

Supliment alimentar Elli MenoOsteo Forte contribuția datorată conținute Soia isoflavonům pentru a menține Sănătate normala a oaselor în timpul menopauzei .

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru fete adolescente, femei insarcinate si mame hranitoare. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se recomandă utilizarea în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele. Utilizarea concomitentă de medicamente, consultati medicul sau farmacistul. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A se păstra la loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C. A se proteja de lumina directă a soarelui.

Compoziție

Vitamina K2

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

...Mărimi
Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde