Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Emulsie Biotehnologie pentru augmentarea buzelor 2x4,5 ml - Lipoceutical

Brand: Herb Pharma
Produsul este alternativa nedureroasa Lipoceutical potrivita pentru plastic augmentare chirurgie buzelor, care este aplicat cu ajutorul unei injecții de colagen. Grație peptide și acid hialuronic sub… Descriere și parametrii

Descriere

Produsul este alternativa nedureroasa Lipoceutical potrivita pentru plastic augmentare chirurgie buzelor, care este aplicat cu ajutorul unei injecții de colagen. Grație peptide și acid hialuronic sub forma de liposom conținute în Lipoceuticalu stimulează sinteza colagenului și glicozaminoglicanilor și conduce la creșterea volumului buzelor.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Proiectat pentru toate tipurile de piele. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu apă și uscați-le ușor. Când de măsurare trebuie să fie în mod repetat, rotit distribuirea stilou pentru a deplasa serul. Tara de origine Elveția.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile