Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Evening Primrose cu vitamina E capsule 60

Brand: Noventis Cod: z5024 Supliment alimentar

Descriere

Evening Primrose cu vitamina E este un complex de ulei de luminita de seara si vitamina E pentru condiții normale a pielii si echilibrul hormonal.

Aviz

Supliment alimentar. Doza recomandată nu trebuie depășită. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, femeile însărcinate și mamele care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se utiliza în epilepsie și tulburări de coagulare a sângelui. Dacă luați orice medicamente sau suplimente, vorbesc despre oportunitatea utilizării acestui medicament medicul dumneavoastră. A se păstra la 15-25 ° C, în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină și umiditate.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Noventis

Noventis este o companie cehă cu sediul în Zlin, care își desfășoară activitatea în domeniul produselor farmaceutice, suplimente alimentare si produse cosmetice. Propria Noventis GMP certificate (Good Manufacturing Practice) pentru fabricarea de medicamente, pentru că prioritatea noastră este producerea de medicamente. În 2004 compania a preluat drepturile de comercializare pentru anumite medicamente sunt în Zentiva,. cu. Noventis intenționează existent gama de medicamente continuă să se extindă, prin urmare, joacă un rol activ în negocierile pentru achizitii ulterioare de medicamente generice, în colaborare cu mari companii farmaceutice. Scopul companiei este de a aduce produsele generice puternice, de înaltă calitate, pe piața farmaceutică.

...Mărimi
Noventis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde