Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Express Dieta - 5 zile dieta proteine

Brand: Good Nature
Express Dieta - 5 zile dieta proteine ​​cetonă este un înlocuitor complet mese pentru scăderea în greutate. Descriere și parametrii

Descriere

Express Dieta - 5 zile dieta proteine ​​cetonă este un înlocuitor complet mese pentru scăderea în greutate.

Aviz

Express Dieta nu este recomandat pentru copii, femei insarcinate si mame hranitoare, persoane în convalescență după boală (chirurgie), o persoană cu o tulburare de alimentatie, persoanele care suferă de gută, diabet zaharat sau alte boli metabolice sau de rinichi și boli de ficat, pentru persoanele cu cancer, o boala de sange, pacientii cardiace, persoanele în vârstă și cei care sunt subponderali sau alergie la oricare dintre componentele produsului. Produsele includ soia (soia) lapte și produse realizate din acestea, inclusiv lactoza. Tara de origine Finlanda.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| |
zile
:
ore
:
minute
:
secunde