Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Express Dieta - 5 zile dieta proteine

Brand: Good Nature Cod: z4453

Descriere

Express Dieta - 5 zile dieta proteine ​​cetonă este un înlocuitor complet mese pentru scăderea în greutate.

Aviz

Express Dieta nu este recomandat pentru copii, femei insarcinate si mame hranitoare, persoane în convalescență după boală (chirurgie), o persoană cu o tulburare de alimentatie, persoanele care suferă de gută, diabet zaharat sau alte boli metabolice sau de rinichi și boli de ficat, pentru persoanele cu cancer, o boala de sange, pacientii cardiace, persoanele în vârstă și cei care sunt subponderali sau alergie la oricare dintre componentele produsului. Produsele includ soia (soia) lapte și produse realizate din acestea, inclusiv lactoza. Tara de origine Finlanda.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | |
Brand: Good Nature

Bun Natura Company Ltd.. Fondată în 2002, Republica Slovacă. Încă de la începuturile sale, compania dedicata distribuirea de suplimente toate-naturale, cu accent pe puritatea și calitatea produselor și forța naturii asupra sănătății umane. Pe măsură ce societatea a evoluat și a câștigat cunoștințe în domeniul medicinii naturale, a simțit din ce în ce necesitatea de a dezvolta propria linia de produse. Produs Chilliburner început o nouă eră a existenței sale, sub supravegherea de profesioniști calificați pentru a da naturii o șansă de a vindeca și de a înfrumuseța și îmbogăți ...

Good Nature
zile
:
ore
:
minute
:
secunde