Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extreme EGCG Green Tea - Ceai verde extract 100 capsule

Brand: Blue Step
Extreme EGCG ceai verde - extract de ceai verde contine 95% polifenoli și are efecte foarte benefice asupra sănătății în general, nu numai corpul, ci și sufletul. Descriere și parametrii

Descriere

Extreme EGCG ceai verde - extract de ceai verde contine 95% polifenoli și are efecte foarte benefice asupra sănătății în general, nu numai corpul, ci și sufletul.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest produs nu este destinat să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A se păstra la un loc răcoros, uscat. Tara de origine SUA.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile