Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ferrobine complexe 250 ml

Brand: Marnys Cod: z43648 Supliment alimentar

Descriere

Produs complex Ferrobine contribuie la formarea normală a celulelor roșii din sânge și a hemoglobinei, funcționarea normală a sistemului imunitar și reducerea oboselii și a oboselii.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este destinat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Se depozitează într-un loc uscat, racoros departe de lumina soarelui.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Marnys

Companie MARNYS a fost infiintata in 1968, productia de produse naturale oferte de la 1975. În prezent, laboratoare MARNYS companiei printre laboratoarele cele mai bune echipate pentru producerea suplimentelor alimentare, cosmetice naturale si produse certificate eco-in Spania. Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu condițiile cele mai stricte de Regulamentele GMP de fabricație și măsurile stricte și procedurile stabilite și cerințele de Ministerul spaniol al Sănătății.

Marnys
zile
:
ore
:
minute
:
secunde