Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fertilității masculine de testare FertilCount 1 cererii

Brand: Adiel Cod: z9814

Descriere

Testul de fertilitate masculină FertilCount 1 este proiectat pentru a detecta singur fertilitatea masculină în intimitatea și confortul de acasă.

Aviz

Înainte de a efectua un test de citit cu atenție toate informațiile în manual. Test de A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Colorantul albastru nu este pentru consumul uman, este toxic si poate irita pielea, ochii și tractului respirator. În primul rând, asigurați-vă că sunteți familiarizați cu testul. A se evita contactul cu vopsea albastră flacoane vârful, pentru a reduce la minimum riscul de contaminare. Deschiderea flaconul cu vopsea pentru a restricționa durabilitatea acesteia, în cazul în care nu există nici un contact cu vârful flaconului sau colorantul. Testul trebuie efectuat la temperatura camerei (20-30 ° C). La efectuarea testului într-o cameră rece, reducerea temperaturii apei din cupa prea repede și testul poate da rezultate fals negative. Tuburile și canalele pot fi folosite doar o singură dată, aruncați-l după utilizare, și un al doilea test, folosind un nou set. A nu se congela. A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei (4-30 ° C), la îndemâna copiilor. Tara de origine Marea Britanie.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Adiel

Compania Adiel este dedicat cosmetice, suplimente alimentare, farmaceutice și dispozitive medicale. Sortimentul de marcă Adiel pot găsi produse naturale organice , pe baza experienței tradiționale și cele mai recente studii științifice.

Mai multe

Compania Adiel este dedicat cosmetice, suplimente alimentare, farmaceutice și dispozitive medicale. Sortimentul de marcă Adiel pot găsi produse naturale organice , pe baza experienței tradiționale și cele mai recente studii științifice.

Adiel
zile
:
ore
:
minute
:
secunde