Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Filtru cabină de duș Dios

Brand: Zeus Cod: z2548
Variante produs (4):

Descriere

Dios filtru de duș este folosit pentru a ajusta apă atunci când duș și baie. Îndepărtează apa de la iritanti, în special clor, rugina, turbiditate și miros. Se creează un mediu nefavorabil pentru bacterii, ciuperci și alge, prevenind depunerile de calcar. Filtru de duș este recomandat de dermatologi, deoarece previne mâncărime și piele uscată.

Aviz

Filtrul este conceput pentru apa potabilă. Capacitatea de filtrare este de aproximativ 30.000 de litri, ceea ce înseamnă aproximativ 1 an de utilizare într-o familie de patru. Filtrul epuizare pot fi identificate prin debitul de apă redusă.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Zeus

Zeus este un furnizor de filtre de apă. Firma ZEUS este interesat de calitatea apei. Acesta oferă filtre de apă care îmbunătățesc gustul și mirosul apei.

Mai multe

Zeus este un furnizor de filtre de apă. Firma ZEUS este interesat de calitatea apei. Acesta oferă filtre de apă care îmbunătățesc gustul și mirosul apei.

Zeus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde