Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fin Candicaps 100 caps

Brand: Finclub
Supliment alimentar Fin Candicaps este o opțiune inovatoare oreganového ulei Fin Candimis Care se datorează efectului său constant printre primele zece cele mai populare produse de brand Finclub. Descriere și parametrii

Descriere

Supliment alimentar Fin Candicaps este o opțiune inovatoare oreganového ulei Fin Candimis Care se datorează efectului său constant printre primele zece cele mai populare produse de brand Finclub.

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, însărcinate și care alăptează femei. Acesta nu este destinat să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. Stoca până la 25 ° C, la îndemâna copiilor. Tara de origine Finlanda.

Compoziție

86 mg Ulei de soia

zile
:
ore
:
minute
:
secunde