Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fin Echinfis 50 ml

Brand: Finclub
Fin Echinfis supliment alimentar care conține extract de coneflower purpuriu (Echinacea purpurea) cultivate în Finlanda. Echinacea contribuie la sistem imunitar normal. Descriere și parametrii

Descriere

Fin Echinfis supliment alimentar care conține extract de coneflower purpuriu (Echinacea purpurea) cultivate în Finlanda. Echinacea contribuie la sistem imunitar normal.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii. Potrivit pentru sportivi. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Comisia a aprobat anti-doping al Republicii Cehe. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la 25 ° C. Tara de origine Finlanda.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile