Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Foarte subtire tampoane MASM bumbac organic cu aripi 10 piese

Brand: Blue Step
Tampoane ultrasubtiri MASM sunt realizate din bumbac 100% organic (interiorul și în afara), fără utilizarea substanțelor chimice nocive (erbicide și pesticide). Tampoane ultrasubtiri MASM sunt… Descriere și parametrii

Descriere

Tampoane ultrasubtiri MASM sunt realizate din bumbac 100% organic (interiorul și în afara), fără utilizarea substanțelor chimice nocive (erbicide și pesticide). Tampoane ultrasubtiri MASM sunt confortabile și discret, cu aripi pentru o protecție sporită. Zona care este în contact cu pielea, nu contine plastic.

Aviz

Acesta nu conține parfum, superabsorbanți, clor, dioxina. Hipoalergenice. Inserturile sunt ambalate individual.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile