Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tărâțe de ovăz 250 g

Brand: Country Life Cod: z4743

Descriere

Tărâțele de ovăz ajută la refacerea fibrei într-o dietă care constă în principal din alimente rafinate. Acestea conțin minerale valoroase și, de asemenea, vitamine, în principal grupări B.

avertisment

Nu expuneți la lumina directă a soarelui. Depozitați la temperaturi de până la 25 ° C și la o umiditate relativă de până la 75%. Conține gluten. Țara de origine Austria.

Compoziție

Tărâțe de ovăz

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Country Life

Companie Tara LIFE cu. r. o., a fost înființată în primăvara anului 1991 și a fost primul de a aduce pe piata produselor alimentare ecologice Cehia. De la inceput ne-am dorit sa se uite la complexul de viață sănătos. Ne desfasuram activitatea o rețea de magazine de o dieta sanatoasa, un restaurant vegetarian si bistro, ferma ecologica, produse de panificatie organic, magazin on-line en-gros și o gamă completă de produse alimentare ecologice și sănătoase, inclusiv cosmetice naturale, curatatorii ecologice și detergenți.

...Mărimi
Country Life
zile
:
ore
:
minute
:
secunde