Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel Myrtle cu avocado - energizante, anti-inflamatorii 50 ml

Brand: Aromedica
Gel mirt este destinat pentru pielea predispusa la inflamatie, acnee, fungice, riduri, dermatită. Este ideal pentru tenul gras cu pori deschise. Gelul promoveaza vindecarea și dispariția de cicatrici… Descriere și parametrii

Descriere

Gel mirt este destinat pentru pielea predispusa la inflamatie, acnee, fungice, riduri, dermatită. Este ideal pentru tenul gras cu pori deschise. Gelul promoveaza vindecarea și dispariția de cicatrici. Gel mirt pot fi folosite pentru aburire sau sub formă de mască.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde