Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel regenerative (Aloe Vera Gel)

Brand: Diet Esthetic Cod: z37947
Variante produs (2):

Descriere

Aloe Vera Gel regenereaza si hidrateaza pielea profund, care a fost mult timp expus la lumina soarelui. Oferirea de ajutor imediat pentru piele, efect de răcire și de a reduce roseata. Datorită gel eficientă hidratare previne uscarea și descuamarea pielii ulterioară. Asistentul ideal pentru liniștitor pielea arsă!

Deja faraonilor egipteni au fost de asteptare de aloe vera ca un elixir al longevitatii. Irresistible Cleopatra folosit aloe vera gel, atâta timp cât posibil păstra tinerețea și frumusețea. Aloe Vera Gel este potrivit pentru toate tipurile de piele, tratamentul ideal pentru problema, imbatranire, pielea sensibila, uscata si arsa. De asemenea, este potrivit, după laser, epilare electrica sau ceara.

Brand: Diet Esthetic

Companie spaniolă DIETA ESTHETIC deja din 1985 a fost producătoare de cosmetice de calitate, folosind produse de ingredientele active cele mai inovatoare. Preparate eficiente DIETA ESTHETIC răspunde nevoilor specifice ale diferitelor tipuri de piele și în zilele noastre sunt disponibile cu mult dincolo de granițele spaniolă - de exemplu, în multe țări din Europa, Asia și America de. Cei mai importanți piloni ai brandului DIETA ESTHETIC sunt efortul maxim pentru a proteja mediul, onorarea principiile etice și teste riguroase a produselor oferite.

...Mărimi
Diet Esthetic
zile
:
ore
:
minute
:
secunde