Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GHR naturale 88 capsule

Brand: Dr. Sohne Cod: z3348 Supliment alimentar

Descriere

GHR natural este un produs 100% natural, o formula unica ar putea provoca din nou organismul sa produca hormon de creștere.

Aviz

Supliment alimentar. Care nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează și persoanele care suferă de cancer. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica sau trata orice boală. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. După deschiderea borcanul ermetic și se păstrează într-un loc uscat la 10-25 ° C. Protejat de umiditate și lumina directă a soarelui. Tara de origine SUA.

Compoziție

20 mg complex de fosfatide din soia (40% fosfatidilserină, fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidylinositolstearat)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Dr. Sohne

CONTACT: Dr. Sohne , Ltd., marna, 801, 742 85 Vřesina.

Mai multe

CONTACT: Dr. Sohne , Ltd., marna, 801, 742 85 Vřesina.

Dr. Sohne
zile
:
ore
:
minute
:
secunde