Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Glutathion LGT-500+ 60 capsule

Brand: FORAT s.r.o. Cod: z4416 Supliment alimentar

Descriere

Medicament glutation LGT-500 + sprijină funcționarea normală a sistemului imunitar, vitalitatea și revitalizarea organismului. Activitate antioxidantă excepțională de supliment glutation alte componente naturale cu proprietati antioxidante.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii. Nu depășiți doza recomandată. Colorant galben de chinolină poate afecta negativ activitatea copiilor și atenția acestora. Lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest produs nu este destinat să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata. L-Glutationa trebuie luate regulat. Nu este toxic în doze mari.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: FORAT s.r.o.

CONTACT: FORAT sro , Sokol 19 664 44 nuci.

Mai multe

CONTACT: FORAT sro , Sokol 19 664 44 nuci.

FORAT s.r.o.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde