Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GOBI 9+ fructe uscător SO-1020

Brand: Concept
Tumble fructe GOBI 9+ este un mod sanatos de a păstra produsele alimentare . De mare capacitate uscator de fructe Concept SO1020 Gobi este echipat cu 9 9+ salarii, în cazul în care vă puteți pregăti… Descriere și parametrii

Descriere

Tumble fructe GOBI 9+ este un mod sanatos de a păstra produsele alimentare. De mare capacitate uscator de fructe Concept SO1020 Gobi este echipat cu 9 9+ salarii, în cazul în care vă puteți pregăti pentru legume si ciuperci de iarna uscat în supe și křížaly delicios sănătos de mere, prune sau pere. Gust ceai de plante de casă de la mentă auto colectate și uscate, flori de tei si flori de soc.

Aviz

Ecrane uscare pot fi curățate în mașina de spălat vase.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde