Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Grâu ulei de germeni de 250 ml

Brand: Rinatura Cod: z4486

Descriere

Ulei din germeni de grâu este usor de digerat, absorbit și ulei gustoase. Datorită capacității antioxidante ajută să încetinească îmbătrânirea prematură a pielii.

Aviz

Uleiul este de asemenea potrivit pentru vegetarieni. A se păstra la un loc întunecat, uscat. Tara de origine Germania.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Rinatura

Rinatura este una dintre cele mai vechi etichetele ecologice pe piața germană. Gama acestui brand include o gamă largă de produse sănătoase. Rinatura excelează tratament blând pentru toți nutrienții sănătoase rămâne în produse conservate. Produsele Rinatura sunt libere de coloranți, conservanți și arome sintetice.

...Mărimi
Rinatura
zile
:
ore
:
minute
:
secunde