Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GrepoSept forte 800 picaturi

Brand: Ovonex Cod: z4774 Supliment alimentar
Variante produs (2):

Descriere

Produs GrepoSept forte 800 este compus din extract de semințe de grapefruit, care conține cantități mari de bioflavonoide (800 mg), glicozide și proteine ​​pentru apararea naturala a organismului.

Aviz

Supliment alimentar. Aceasta nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. În caz de contact cu ochii, clatiti cu apa. Nu conține gluten și lactoză. Nu pe baza de alcool.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde