Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GS Echinacea Forte 600 70 caps + 20 caps. GRATUIT

Brand: GreenSwan
GS Echinacea FORTE 600 este potrivită pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar datorită dozei  puternice de echinacea, vitamina C și zinc. Descriere și parametrii

Descriere

GS Echinacea FORTE 600 este potrivită pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar datorită dozei  puternice de echinacea, vitamina C și zinc.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 12 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substituit pentru o dieta variata. A se păstra in  loc uscat, la o temperatură de 15-25 ° C. Protejat de lumină și lumina directă a soarelui.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | |