Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GS Merilin TBL 60. + 30 TBL. GRATUIT

Brand: GreenSwan Cod: z2515 Supliment alimentar

Descriere

GS Merilin este un preparat natural non-hormonal proiectat pentru o experiență menopauza armonios.

Aviz

Supliment alimentar. GS Merilin poate fi folosit ca o alternativă la preparatele hormonale, dar nu este recomandat să-l folosească fără aprobarea medicului, împreună cu aceste produse! Care nu sunt destinate copiilor, gravide și femeile care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza recomandată. Gata nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A se păstra la 15-25 ° C. Protejat de umiditate și lumina directă a soarelui.

Compoziție

20 mg Actaea racemosa (Cimicifuga racemosa, rizom uscat)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: GreenSwan

GREEN SWAN Pharmaceuticals CR, și. s., a fost înființată în 1998 cu contribuția a capitalului investit în Marea Britanie. Sub conducerea a Tinerilor Manageri Cehia, în special medici și farmaciști, GREEN SWAN a devenit una dintre cele mai mari companii implicate în producția și distribuția de produse OTC în Republica Cehă. Misiunea noastra este de a comercializa noi produse care ajuta in mod eficient mentine sanatatea si bunastarea pentru toata lumea care vrea să activ despre ingrijirea sanatatii lor. Acest lucru a fost reflectat motto SWAN VERDE: Apreciem toți cei care prețuiesc sănătatea.

GreenSwan
zile
:
ore
:
minute
:
secunde