Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

GS Merilin Tbl 60 Harmony. + 30 tbl. GRATUIT

Brand: GreenSwan Cod: z44002 Supliment alimentar

Descriere

GS Merilin Harmony este o formulare extrem de eficient de bază non-hormonale concepute pentru menopauza.

Aviz

Supliment alimentar. Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și femeile care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. În caz de suspiciune de boală hepatică nu trebuie să ia produsul și se va consulta un medic. Produsul nu este conceput ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A se păstra la 10-25 ° C, A se feri de umezeală și lumina directă a soarelui. Výroek este fără gluten, fără bliț și fără lactoză.

Compoziție

20 mg Actaea racemosa (Cimicifuga racemosa, din rizomul Extractele)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: GreenSwan

GREEN SWAN Pharmaceuticals CR, și. s., a fost înființată în 1998 cu contribuția a capitalului investit în Marea Britanie. Sub conducerea a Tinerilor Manageri Cehia, în special medici și farmaciști, GREEN SWAN a devenit una dintre cele mai mari companii implicate în producția și distribuția de produse OTC în Republica Cehă. Misiunea noastra este de a comercializa noi produse care ajuta in mod eficient mentine sanatatea si bunastarea pentru toata lumea care vrea să activ despre ingrijirea sanatatii lor. Acest lucru a fost reflectat motto SWAN VERDE: Apreciem toți cei care prețuiesc sănătatea.

GreenSwan
zile
:
ore
:
minute
:
secunde