Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Guarana pulbere 100 g

Brand: Guaranaplus Cod: z4363 Supliment alimentar

Descriere

Guarana îmbunătățește activitățiile creierului, rezistenta si vitalitatea.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. Nu este conceput ca un substituit pentru o dieta variata. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor într-un loc uscat și întunecos.Fără gluten. Tara de origine Brazilia.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Guaranaplus

Misiunea noastra este de a răspândi efectele pozitive ale Guarana și credem că veți fi cu acest "elixir al vieții", ca brazilienii îndeplinite. Suntem foarte fericiți că putem oferi Guarana, făcut în Brazilia, după rețete tradiționale locale aici, în Republica Cehă.

Guaranaplus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde