Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gyntima supozitoare vaginale Menopauza 10 bucati

Brand: Herb Pharma Cod: z41880

Descriere

Supozitoare vaginale Gyntima Menopauza conțin extract de soia bogat în isoflavones (fitoestrogeni), care ajuta la suprima simptomele neplacute ale uscare vaginale legate de menopauza. Ele contin acid lactic și alte substanțe active valoroase care contribuie la menținerea echilibrului biologic normal.

Aviz

Dacă supozitoare Gyntima în câteva zile nu va rezolva problema, contactați medicul de specialitate. Utilizarea supozitoare pentru fete tinere, se consulte cu un specialist. Dupa operatie in timpul sarcinii si utilizarea vaginale numai în cazul, în cazul în care medicul dumneavoastră le recomandă. Pentru persoanele sensibile la oricare dintre componentele cererii poate provoca iritații ușoare mucoaselor și poate cauza temporar o ușoară senzație de arsură. Tara de origine Elveția.

Compoziție

Brand: Herb Pharma

Compania elvețiană HERB Pharma este un producător și furnizor de produse în domeniul dispozitivelor medicale, suplimente nutritive si cosmetice speciale. HERB PHARMA vine la piața mondială, cu un concept clar și viziune pentru clientul final, cu o viziune de sanatate bazat pe produse naturale. O combinație de natura cu sănătatea umană este o progresie naturala a existenței civilizației umane, care în următoarele decenii va juca un rol foarte important în creșterea calității generale a vieții omenirii. Istoria companiei HERB-PHARMA se încadrează în a doua jumătate din 1992, de când data de începere a segmentului Companiei de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Vă întrebați Herb Pharma mai mult? Uita-te la videoclipul.

...Mărimi
Herb Pharma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde