Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Happy Pills 75 Caps.

Brand: Vetrisol Cod: z4987 Supliment alimentar

Descriere

Happy Pills este un  supliment alimentar specialt realizat pentru  a îmbunătăți dispoziția  și provocarea unui  sentiment de relaxare.

Aviz

Supliment alimentar. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Nu administrați în caz de hipersensibilitate pentru oricare din substanțele compuse. În timpul  dozarii corecte  și utilizarii   de pastile Happy Pills efecte adverse nu apar. În cazul apariției  unor efecte adverse sau unor  reacții neobișnuite pentru a continua administrarea consultați-vă cu un medic.. Efectele  Happy Pills împreună cu   alte medicamente administrate concomitent pot interacționa. Nu este potrivit pentru copii sub 15 ani, femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra în ambalajul închis ermetic, la o temperatură de 25 ° C, să fie  protejat de lumină și umiditate.

Compoziție

100 mg L-tirozină

100 mg L-triptofan

100 mg SAMe - S-Adenozill metionină

100 mg Cafeină

50 mg DLPA (DL-fenilalanina)

2 mg NADH (nicotinamidadinin dinucleotidă)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vetrisol

VETRISOL Misiunea companiei - de a aduce vitalitate la viață - este o expresie a eforturilor de a intelege viata in douăzeci și primele consumatori lea și nevoilor lor de asistență, astfel încât clienții arata mai bine, se simt mai bine și a obține mai mult de la viata. Companie Vetrisol fost înființată în anul 2006. Este specializată în dezvoltarea, producția și vânzarea de suplimente alimentare și produse de uz veterinar, care îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate, eficiență și accesibilitate. VETRISOL Ltd.. Avem o echipă de experți care lucrează în domeniul de zeci de ani și au experiență de a produce atât în ​​Republica Cehă și în străinătate.

...Mărimi
Vetrisol
zile
:
ore
:
minute
:
secunde