Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hârtie indicatoare de pH (5.0-9.0) 200 buc

Brand: Fisher Scientific Cod: z3693

Descriere

Hârtie indicatoare de pH, interval de de măsurare  pH 5.0- 9.0 sunt potrivite pentru o măsurare  indicativă a pH-ului, de ex. pentru  determinarea acidității corpului și  modificari ulterioare a regimului alimentar. Aceste hartii sunt destinate in primul rand pentru cei care vor sa afle pH in timpul unui regim alimentar neacid.

Aviz

Efectele drogurilor sau a metaboliților cu privire la testele individuale  nu sunt pe deplin elucidate în. În cazuri îndoielnice, vă recomandăm să repetați examinare  urinei  dupa intreruperea medicamentelor. Testele de sensibilitate sunt afectate de variabilitatea compoziției urinei. Rezultatele măsurărilor sunt doar orientative. La un pH mai mic decât  cel indicat pe grafic,hartie nu   se colorează. Nu este din cauza hartiei, ci  proprietatii sale. Dacă este invers pH-ul este mai mare decât cel indicat in grafic hartia se va colora mai intens decat valoarea indicata . PH-ul real poate fi mai mare.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Fisher Scientific

CONTACT: Fisher Scientific , spol. s ro Kosmonautů 324, 530 09 Pardubice.

Mai multe

CONTACT: Fisher Scientific , spol. s ro Kosmonautů 324, 530 09 Pardubice.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde