Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hârtie indicatoare pH (5,4-7,0) 200 buc.

Brand: Fisher Scientific Cod: z3678

Descriere

Hârtie indicatoare pH, cu domeniul de măsurare pH 5.4 - 7.0 sunt adecvate pentru măsurători indicative ale pH-ului, de exemplu, atunci când se determină aciditatea organismului și se ajustează ulterior dieta.

Echilibrul acidobazic este echilibrul dintre acizi și baze din interiorul corpului, adică raportul constant între generarea lor și degradarea sau excluderea. Valoarea pH-ului determină gradul de aciditate (pH <7) sau alcalinitatea (pH> 7) a organismului, pH-ul este neutru.

Dacă, pe baza măsurătorilor, constatăți că corpul dumneavoastră este hiperacid, vă recomandăm încercarea produselor care ajută la reducerea organismului.

Cum să utilizați

  • Utilizați urină proaspătă, luată în recipiente curate, fără urme de detergenți și dezinfectanți pentru examinare.
  • Scoateți o bandă din cutie și închideți cutia.
  • Hârtie indicatoare pH înmuiați 1-2 secunde în urină și trageți-l afară.
  • După un minut, evaluați culoarea hârtiei vizualizând-o cu scala de culori atașată.

Ambalare

200 buc

 

Spoturi

În oferta noastră veți găsi și alte produse pe aciditatea organismului .

 

Aviz

Influența medicamentelor sau a metaboliților acestora asupra testelor individuale nu a fost încă pe deplin elucidată. În caz de îndoială, vă recomandăm să repetați testul de urină după întreruperea tratamentului cu medicamente. Sensibilitatea testelor este influențată de variabilitatea compoziției urinei. Rezultatele măsurătorilor sunt doar orientative. Rezultatele măsurărilor sunt doar orientative. La pH care este mai mică decât gama de hârtii, este posibil ca hârtia să nu fie colorată. Nu este un defect al hârtiei, ci caracteristica acesteia. Dacă, pe de altă parte, pH-ul este mai mare decât intervalul, culoarea hârtiei este colorată pentru valoarea maximă. PH-ul real poate fi chiar mai mare.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Fisher Scientific

CONTACT: Fisher Scientific , spol. s ro Kosmonautů 324, 530 09 Pardubice.

Mai multe

CONTACT: Fisher Scientific , spol. s ro Kosmonautů 324, 530 09 Pardubice.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde