Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hericium 90 capsule

Brand: MycoMedica
Extract MycoMedica Hericium este de aproximativ 20 de ori mai concentrate decât pulberea uscată de la ciuperci, astfel încât efectul este eficient! Conținutul de polizaharide din extract MycoMedica… Descriere și parametrii

Descriere

Extract MycoMedica Hericium este de aproximativ 20 de ori mai concentrate decât pulberea uscată de la ciuperci, astfel încât efectul este eficient! Conținutul de polizaharide din extract MycoMedica Hericium este de cel puțin 20% (200 mg / g).

Aviz

Supliment alimentar. Produsul nu este destinat pentru copii sub 3 ani, femeile însărcinate și care alăptează. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este un substitut pentru o dieta variata. Conține efedrină, cafeină, gluten, conservanți, agenți de colorare sau zahăr.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde