Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hraška îngroșare - o amendă de 250 g

Brand: Ceria Cod: z6055

Descriere

Mazăre îngroșare (FINE), fără CHILLI si usturoi

Hraška permite sănătoase supe de îngroșare, sosuri, sucuri și tocane. Nu este necesar să se pregătească un Roux doar mazăre amestecat cu apă și fierte timp de 20 minute la fel ca Roux.

Mâncăruri din mazăre sunt gust delicios, netezime cremoasa si valoare nutritivă ridicată. Gustul va satisface chiar si cele mai exigente meseni. Vesela de mazăre sunt excepționale și digestibilitatea lor superioară.

Hraška este un liant excelent în aluat și, prin urmare, karbenátcích permite omiterea ouă. Folosit pentru a pregăti spread de bază, pansamente, maioneza și sosurile bešamelových de a găti legume gratinate.

Agitarea mazăre ingrosarea cu doar apă de asemenea, servește pentru a pregăti aluatul pentru acoperirea nu numai butași clasice, dar, de asemenea legume sau branza.


Ingrediente:

mazăre galbenă, un amestec de cereale (porumb, orez, mei), sare (40% potasiu), amestec de condimente, antioxidant natural (turmeric).

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Ceria
CERIA sro Heinrichova 229/49, Stránice, 602 00 Brno. ID: 26294010
zile
:
ore
:
minute
:
secunde