Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hrișcă bea 350 g

Brand: Topnatur
Hrisca băutură este nutrițional foarte bogat în aminoacizi și proteine ​​vegetale de inalta calitate. Acesta poate fi folosit ca o alternativă la producerea laptelui de animale. Descriere și parametrii

Descriere

Hrisca băutură este nutrițional foarte bogat în aminoacizi și proteine ​​vegetale de inalta calitate. Acesta poate fi folosit ca o alternativă la producerea laptelui de animale.

Aviz

Produse vegetale. Pulbere băutură. Destinat alimentației speciale. Acesta conține proteine ​​vegetale. Poate include soia, ovăz, grâu, orz. Nu conține produse de origine animală și lactoză.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde