Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Imunitățile Ciuperci albe pentru copii cu Hippophae Jack Hlívák 30 tbl.

Brand: Simply You Cod: z43468 Supliment alimentar

Descriere

Imunitățile Ciuperci albe pentru copii cu Hippophae Jack Hlívák este un supliment de înaltă calitate cu reputație și tradiționale linii de produse imunități, care se caracterizează prin materiale de înaltă calitate și tehnologii de prelucrare unice.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Nu depășiți doza recomandată. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. Orice pete comprimat rezultat nu este dăunătoare. Acesta conține doar coloranți naturali.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde