Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

10 ml căpușă moale de muncă Ixoderm

Brand: Vetrisol
munca Ixoderm moale produs forcepsului căpușe este prima alegere pentru anestezie rapidă, de reținere, uciderea și îndepărtarea căpușelor zakousnutých curent dezinfecta zona afectată. Descriere și parametrii

Descriere

munca Ixoderm moale produs forcepsului căpușe este prima alegere pentru anestezie rapidă, de reținere, uciderea și îndepărtarea căpușelor zakousnutých curent dezinfecta zona afectată.

Aviz

Nu se utilizează la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la substanțele conținute în ea. În cazuri rare, după utilizarea pe termen lung la doze mari, iritarea pielii pot apărea. Produsul este inflamabil I. clasă, prudență de manipulare. A se păstra la 25 ° C. Protejat de lumină și îngheț. Nu deschideți și nu umblați la produsul lângă flacără deschisă sau alte surse de căldură.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Cosmetice | |
zile
:
ore
:
minute
:
secunde