Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Joalis Bambi Ulei de 1150 ml

Brand: Joalis Cod: z43744

Descriere

Dětský olej Bambi Oil 1 s měsíčkem a vitamínem E přispívá k normálnímu stavu pokožky.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. A se păstra la întuneric la temperatura de 5 până la 25 ° C, uleiul nu trebuie să fie expus la lumina directă a soarelui sau de câmp electromagnetic puternic. Prin urmare, nu se păstrează la o distanță mai mică de 5 cm de la cuptor, frigider, TV, telefon mobil etc. Uleiul nu trebuie să intre în contact cu metale.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Joalis

Joalis sunt unice Preparate informații medicale , care sunt folosite, printre altele cunoștințe practice , MD. Josef Jonas . Acestea sunt suplimente la baza pur naturale care conțin extracte din plante. De cercetare și dezvoltare Preparate Joalis pe baza de ani de experienta ​​strong> mai multe terapeuți și clienții lor.

...Mărimi
Joalis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde