Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kudzu 60 capsule

Brand: Pharma Activ Cod: z451 Supliment alimentar

Descriere

Kudzu este un supliment alimentar care activeaza procesele de detoxifiere din organism. În același timp, ameliorează simptomele de   menopauza.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. Potrivit pentru vegetarieni si vegani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu este potrivit pentru persoane alergice la o substanță care figurează în  compozitia ingredientului.  Păstrați-l  bine închis, la o umiditate relativă de 75%, departe de lumina directă a soarelui. Țara de origine Polonia.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|
Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde