Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`VANDU IUBIRE máchadlo spălătorie 1 l

Brand: Yellow & Blue Cod: z4923

Descriere

Máchadlo cu un miros plăcut de lavandă, care se adaugă la baia de clătire în loc de balsam de rufe, se dizolvă reziduuri de săpun precipitat și a face mai ușor pentru a le clătiți cu apă de clătire. Haina atunci nu este necesar să adăugați balsam de rufe.

Aviz

Acesta nu conține arome sintetice care pot irita pielea și provoca alergii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Yellow & Blue

Motto de Tierra Verde:

Noi nu funcționează, vom face bani. A face bani astfel încât să putem servi lumea.

Este atât de pentru noi, nu putea fi altfel. Lucra numai pentru profit, considerăm modelul a alerga-out. Rătăcit Evolutionary. Și vrem să încercăm un nou model al lumii noi.

Produsele pe care le facem sunt o reflectare a noi înșine, ele sunt o expresie a punctul nostru de vedere a lumii. Dragoste si pasiune cu care produsele noastre fac sunt reflectate în sufletul lor. Produsele pe care le fabricarea și întreaga noastră societate este declarația noastră de dragoste a lumii, materializarea visului nostru. Ele sunt un instrument prin care ne ajuta pe noi înșine forma lumea așa cum ne-o dorim sa fie.

Seria ekodrogerie GALBEN & Blue de uz casnic de la producător ceh TIERRA VERDE ofera tot ce ai nevoie pentru o curatare perfecta si usor, spălătorie sau de spălat vase. O parte importantă din această serie sunt nuci de săpun în calitate ecologică și produsele realizate din acestea.

Mai multe despre spălarea organic, a se vedea articolele:

...Mărimi
Yellow & Blue
zile
:
ore
:
minute
:
secunde