Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady-Comp - contraceptive naturale

Brand: NaturComp Cod: z5147

Descriere

Lady-Comp este un minicomputer inteligent utilizate pentru controlul naturale de nastere prin masurarea temperaturii corpului dimineață în gură. Măsurarea este simplu, precis, rapid si de incredere.

Dacă doriți un mod complet natural pentru a preveni conceptie sau vice versa planifica optim sarcinii, fără intervenția vreunei pregătiri hormonale pentru tine Lady-Comp alegere foarte clar.

Aviz

Dispozitiv Lady Comp a fost testat clinic. Tara de origine Germania.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: NaturComp

Companie NaturComp reprezintă piața cehă și slovacă, producătorul german din lume minicalculatoare total izolat conceput pentru planificarea familială naturală. În plus față de vânzarea NaturComp ofera consultanta si pregatire de articole pe teme de contracepție și infertilitate. În managementul companiei sunt experți de educație farmaceutică, electronică și de afaceri.

Scopul companiei este NaturComp a aproviziona piața de înaltă calitate, fiabile, dar resursele naturale pentru conceptie planificare, al cărui ofertă este susținută de consilieri calificate. Toate dispozitivele medicale sunt aprobate de Ministerul Sănătății și Dekra au certificate ale Uniunii Europene.

NaturComp
zile
:
ore
:
minute
:
secunde