Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lepicol pulbere 180 g

Lepicol conține 2 miliarde de culturi probiotice este un produs de ingrediente naturale pentru functionarea normala a intestinului. Descriere și parametrii

Descriere

Lepicol conține 2 miliarde de culturi probiotice este un produs de ingrediente naturale pentru functionarea normala a intestinului.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Conține alergeni: proteine ​​din lapte, lactoză. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la un loc uscat și întotdeauna după deschiderea flaconul bine. Produs Lepicol este fara gluten, fara fitat, nu conține porumb sau de origine lactate, este fabricat din ingrediente nemodificat genetic. Produs deshidratat.

Compoziție

Lactobacillus rhamnosus

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|