Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LIFE STAR 60 capsule

Brand: STARLIFE
Viața Star este o formula pe baza de plante preparat printr-o tehnologie specială bazată pe rețete autentice din China. Descriere și parametrii

Descriere

Viața Star este o formula pe baza de plante preparat printr-o tehnologie specială bazată pe rețete autentice din China.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. Komzumace excesiv poate cauza efecte laxative. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, întunecos. Tara de origine SUA.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde