Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mamă, tată, nu mă ucide! (Mgr. Martin Jelinek)

Brand: Knihy Cod: z4180

Descriere

Descoperiți capacitatea de a preda copiilor lor dreptul sa manance! Maestru nouă misterul care va schimba pentru totdeauna punctul dumneavoastră de vedere a ceea ce mancam!

Toate nouă secrete pentru a manca care rezumă această carte este destinat nu numai pentru părinți, ci și copiii lor. Toată lumea de pe această planetă merită să știe cum dieta de zi cu zi afecteaza sanatatea lor.

Mesajul acestei cărți este simplu. Fiecare dintre noi vrea să aibă copii sănătoși. Dar hrana de la noi, adulții, de a primi, aceasta dorinta de multe ori nu corespunde. Nu ucide copiii obiceiuri neadecvate - Invata regulile încă simple, de bază, care le va însoți pe tot parcursul vieții lor pe termen lung și de succes.

Nimeni nu este interesat de sănătatea dumneavoastră nu face mai bine decât tine. Aflați chiar copiii lor.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Knihy

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

Mai multe

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde