Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MediLady - pentru a consolida muschii pelvieni

Brand: HOBBYT
MediLady este un produs conceput pentru femei, care este instrumentul patentat originală. Unicitatea sa constă nu numai în faptul că ajută la rezolvarea în mod eficient problemele cu incontinenta … Descriere și parametrii

Descriere

MediLady este un produs conceput pentru femei, care este instrumentul patentat originală. Unicitatea sa constă nu numai în faptul că ajută la rezolvarea în mod eficient problemele cu incontinenta (scurgeri de urina), dar, de asemenea intareste muschii podea și femei pelvin prin încleștat vagin stricte experiență sexuală mai placuta.

Aviz

Nu spălați în mașina de spălat vase sau folosind detergenți agresivi sau abrazivi. Nu utilizați în timpul sarcinii și probleme ginecologice fără a consulta cu medicul dumneavoastră. Nu se utilizează în caz de orice deteriorare a unor părți ale SIDA. Purtați potrivit dezinfectant pe bază de alcool pulverizare sau apă cu o eficacitate antivirale spectru larg. După dezinfecție, clătiți cu apă și uscat. Puteți utiliza de protecție. Magazin într-un mediu curat, uscat. Nu scăpați pe o suprafață dură (risc de deteriorare de suprafață SIDA). Evitați contactul direct cu obiecte fierbinți și lichidelor (> 82 ° C). Evitați contactul cu obiecte ascuțite, lichide abrazive sau corozive sau geluri (diluanti, nisip de curățare).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde