Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Melatonină Passion Melissa B6 80 tbl. + 20 tbl. GRATUIT

Brand: Pharma Activ Cod: z44105 Supliment alimentar

Descriere

supliment alimentar Balsam Melatonina Pasiunea ajuta la imbunatatirea calitatii somnului si somn.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este destinat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este potrivit pentru copii sub 18 ani femei, gravide și care alăptează. Utilizare este recomandabil să se consulte un medic. Ia chiar înainte de timpul estimat de somn, ea poate provoca somnolență. Nu este potrivit pentru persoanele alergice (hipersensibil) la oricare dintre substanțele din compoziția produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. Se depozitează într-un loc uscat, într-un recipient etanș la o temperatură de 5-25 ° C,

Compoziție

1.25 mg Melatonină

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde