Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minerale coloidale 300 ml

Brand: Pharma Activ Cod: z4843 Supliment alimentar

Descriere

Mineralele  coloidale reprezintă un amestec de  micro- și macro- minerale  necesare organismului  pentru o bună funcționare. Datorită formei sale lichide se absorb foarte bine  98%  deci de  douăzeci de ori mai bine  decât mineralele sub formă de metale.

Substanțele conținute în mineralele coloidale contribuie la menținerea o stare normală de unghii, păr, la funcția normală a sistemului imunitar și starea pielii de funcționarea normală a sistemului nervos și de a proteja celulele împotriva stresului oxidativ.

Amintiți-vă că un stil de viață sănătos și regim alimentar echilibrat asigură buna funcționare a organismului și starea de bine.

Coloidale Minerale produs conține selectat în mod adecvat compoziția de minerale coloidale și oligoelemente pentru functionarea normala a organismului. Mineralele coloidale conținute sunt găsite sub formă de particule foarte mici, și, prin urmare, perfect absorbită (până la 98%, ceea ce reprezintă dozele de 20 ori mai mare decât mineralele sub forma de metale).

Mineralele ca atare sunt esentiale pentru viata noastra. Ele reprezintă materialul de construcție al oaselor și țesuturilor moi implicate în formarea de enzime, hormoni, care permite absorbtia unor vitamine. Corpul nostru are nevoie ca macroparticles sau dacă elementele a căror consum zilnic depășește 100 mg, precum și microparticule (denumite. urme de elemente). Acesta din urmă, deși acestea sunt necesare în doze minime, sunt esențiale pentru buna dezvoltare și funcționare a organismului. Printre alte lucruri, acestea includ fier, cupru, crom, molibden, seleniu, bor și iod. Macroparticles grup sunt de exemplu calciul, potasiu, sodiu, magneziu, clor, fosfor și altele.

Acțiunea dintre mineralele sunt supuse unui grad de absorbție. Specimene minerale hrănire suplimentare nu înseamnă în mod automat că acesta este disponibil pentru a fi utilizate. Cel mai mare grad de absorbție sunt caracterizate prin mineralele coloidale. Cele mai minerale și oligoelemente un devine din plante special în formă coloidală (soluții cu concentrație adecvată și sarcina electrică). Aceasta înseamnă că plantele absorb din sol și compusul mineral anorganic este transformat în compuși organici care sunt înrudiți structural cu fluidele corporale. Sânge sau de celule de lichid sunt, de asemenea, soluții coloidale, pentru că organismul uman primește cu succes doar minerale în formă coloidală.

Alte comunicații

Oferta alte minerale.

Pentru mai multe informații despre minerale coloidale, a se vedea corpul nostru are nevoie de minerale si urme de elemente.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este destinat ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Produsul este destinat exclusiv adulților. Nu este potrivit pentru persoanele alergice (hipersensibil) la oricare dintre substanțele din compoziția produsului. Nu sunt destinate femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul este potrivit pentru vegetarieni si vegani. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se congela! După deschiderea magazinului în frigider. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. Orice sedimente este naturala. A se agita bine înainte de utilizare.

Ambalare

300 ml - doză pentru 20 de zile

Dozare

Luați 5 ml de 3 ori pe zi, folosiți paharul de măsurare închise. Recomandabil pentru a dilua în 200 ml de apă.

Aditivi

apă, CO2 (granulație fină, stabilizator)

Compoziție

0.0195 mg Molibden

0.078 mg Iod

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

 

Compania are experiență PHARMA ACTIV datând de mai multe secole în trecut. Folosind tehnologia avansată și se bazează pe tradiții vechi de medicina naturista, căutăm cele mai eficiente modalități de a proteja sănătatea ta. Datorită cunoștințelor de multe generații de oameni de stiinta din intreaga lume sunt de învățare cum cel mai bine pentru a influența organismul uman, astfel încât oamenii moderni pot atinge armonia între viața și munca sa. În ceea ce privește cerințele de ritm vieții de zi cu zi a clienților noștri, suntem sarcina noastră este de a găsi un mod natural de a obține pacea și putere, sau o viață sănătoasă și fericită.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde