Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Muesli hrișcă cu amarant 1 kg

Brand: Semix Cod: z6503

Descriere

Muesli neconvenționale nu numai pentru persoanele cu boala celiaca. Musli din hrișcă, orez și mei, care este îmbogățit cu un amestec de fructe uscate (stafide, mere uscate și banane).
Descriere:
Condimenta dieta muesli neconventional nu numai potrivit pentru celiacă. Este cu adăugare de acid folic, care are multe efecte pozitive asupra organismului uman: aceasta contribuie la sinteza normală de aminoacizi, formarea normală a sângelui, metabolismul normal homocisteinei și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Semix

SEMIX PLUSO, spol. s r.o. Rybníčky 338, 747 81 Otice. IČ:62360311

zile
:
ore
:
minute
:
secunde