Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Multivitamine plus minerale si enzime 60 tbl.

Brand: Klas
Produs Multivitamine plus minerale si enzime reprezintă o paletă unică bogată și echilibrată a vitamine cele mai benefice, minerale si oligoelemente cu mare capacitate de absorbție. Mai mult decât… Descriere și parametrii

Descriere

Produs Multivitamine plus minerale si enzime reprezintă o paletă unică bogată și echilibrată a vitamine cele mai benefice, minerale si oligoelemente cu mare capacitate de absorbție. Mai mult decât atât, acesta este îmbogățit cu bioflavonoide, bromelina, papaina, și beta-caroten.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acesta nu conține gluten. Potrivit pentru femeile gravide și care alăptează. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu lăsați la îndemâna dětí.Skladujte uscat la 25 ° C, într-un recipient închis.

Compoziție

25 mg Colină

25 mg Inozitol

10 mg Papaina

10 mg Bromelaina

2.95 mg Beta-caroten

2 mg Acid nucleic

1.8 mg Potasiu

1.5 mg Lecitina

1 mg Mangan

Produsul este, de asemenea, în secțiunile