Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mykolmed - Spray împotriva ciupercilor de pe picioare și unghii 50 ml

Brand: Aromedica
Mykolmed - Spray împotriva ciupercilor de pe picioare și unghiile sunt formate din uleiuri vegetale foarte eficiente esențiale, inclusiv uleiuri Silver Birch tar cu aroma sa caracteristică. Piele… Descriere și parametrii

Descriere

Mykolmed - Spray împotriva ciupercilor de pe picioare și unghiile sunt formate din uleiuri vegetale foarte eficiente esențiale, inclusiv uleiuri Silver Birch tar cu aroma sa caracteristică. Piele ciuperci si unghiile sunt o problemă comună în special în picioare.

Aviz

Numai pentru uz extern. Testat dermatologic. Fără conservarea și fără parfum. Acesta conține ingrediente organice.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde