Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Natur aroma Airspray - Lemon (odorizant natural) 50 ml

Brand: Saloos
Natur aroma Airspray - Citron - ulei de lamaie cu efecte revigorante umple mintea cu noua energie si stimuleaza activitatea creierului. Descriere și parametrii

Descriere

Natur aroma Airspray - Citron - ulei de lamaie cu efecte revigorante umple mintea cu noua energie si stimuleaza activitatea creierului.

Aviz

Evitați inhalarea directă și contactul cu pielea și ochii. Iritante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Fără conservanți și arome sintetice. Nu depozitați lângă surse de căldură. Foarte inflamabil, ușor inflamabile. Nu luați intern.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile