Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nu fi hrană pentru ciuperca Candida (Andrzej Janus)

Brand: Knihy
Te simți că ceva se distruge sănătatea dumneavoastră și nu vă puteți explica cauza necazurile lor? Ei spun că problemele tale de sanatate sunt un produs de visele tale? Tu suferi o lipsa de energie,… Descriere și parametrii

Descriere

Te simți că ceva se distruge sănătatea dumneavoastră și nu vă puteți explica cauza necazurile lor? Ei spun că problemele tale de sanatate sunt un produs de visele tale? Tu suferi o lipsa de energie, depresie, indigestie, pielea ta este iritată și mâncărimi? Dacă este așa, ar putea fi simptome ale unei infecții drojdie sau fungice, sau dacă candidoza.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde