Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nutriție comun + 60 tbl.

Brand: Woykoff Cod: z43530 Supliment alimentar

Descriere

Supliment alimentar nouă generație de nutriție comună pentru funcționarea normală a articulațiilor în formă de crocante tablete aromatizate pentru utilizarea confortabila, chiar și fără bea-l jos. p >

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la o temperatură de 15-25 ° C. Protejat de lumină și lumina directă a soarelui.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Woykoff

Societate ca WOYKOFF. Acesta infiintata in anul 2006 ca o companie pur cehă și în foarte devreme a introdus pe piata o serie de suplimente alimentare de calitate. În 2008, compania WOYKOFF după ce produsele de uz veterinar originale împărțit în divizie sănătății umane și animale. În 2010, pe baza filiale WOYKOFF în Slovacia și Ungaria. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri cu produse cehe din cea mai înaltă calitate și de a le ajuta să aibă grijă de sănătatea lor sau starea de sanatate a animalelor lor de companie. Toate produsele noastre sunt fabricate în Republica Cehă, în calitate GMP, care este necesar pentru producerea de medicamente. În plus față de produsele noastre folosim numai astfel de substanțe active a căror efect a fost evaluat prin studii clinice extinse și în astfel de cantități care asigură un efect maxim.

...Mărimi
Woykoff
zile
:
ore
:
minute
:
secunde