Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ocutein Brillant 25mg Luteina 60 caps. + Ocutein® ochi lubrifiant sensibil picături 15 ml GRATUIT

Brand: Simply You Cod: z4184 Supliment alimentar

Descriere

Ocutein® Brillant Luteina 25 mg luteină conține mai mult (pentru debut mai rapid al acțiunii), zinc si vitamina A pentru a menține calitatea vederii normale. Suplimentul alimentar este îmbogățit cu lecitină naturală (sursa fosfatidilcolina și alte fosfolipide), acid folic (vitamina B9), complexul carotenoide (luteină, zeaxantină, vitamina A) și antioxidant complex (zinc, cupru și seleniu).

Aviz

supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Potrivit pentru diabetici. Nu există coloranți artificiali. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la TMEn uscat la 15-25 ° C

Compoziție

25 mg Luteina

Zeaxantina

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

...Mărimi
Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde