Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omega 3 ulei de pește Forte (EPA 315 mg + DHA 245 mg) 60 tob. + 7 tob. ZD ARMA

Brand: MedPharma Cod: z43572 Supliment alimentar

Descriere

Omega 3 Fish Forte conține EPA și DHA - acizi grași omega-3 nesaturați biologici activi, care joacă un rol-cheie într-un număr de procese de viață în corpul uman. Ele ajută la menținerea funcționării cardiace normale . Un efect benefic este obținut odată cu administrarea zilnică de 250 mg EPA și DHA. Uleiul este extras din peștii care trăiesc în apele arctice reci.

avertisment

Suplimente alimentare. Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani. Nu este un substitut pentru o dieta variata. Nu lăsați la îndemâna copiilor într-un mediu uscat și întunecat. Începeți utilizarea ambalajului intact. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Țara de origine SUA.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: MedPharma

Compania MedPharma, și colab. s ro. De la infiintarea sa in anul 2000, angajate în producția, distribuția și vânzarea de suplimente alimentare. Produsele sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie pentru a garanta cea mai bună calitate - de la materii prime la produsul finit. Calitatea produselor este verificată de către laboratorul de stat acreditat și a declarat în certificatul de conformitate. Obiectivul principal al perspectivele pe termen lung a companiei în legătură cu o soluție individuală la cerințele fiecărui client, intr-o industrie în continuă schimbare, cu suplimente alimentare nutritive pentru a ține pasul cu evoluțiile și să caute modalități de a servi mai bine nevoile de nutriție.

Gama de produse MedPharma, și colab. s ro

  • vitamine,
  • minerale, oligoelemente,
  • extracte naturale,
  • produse speciale
  • Produse pentru copii
  • tablete efervescente,
  • pastile de supt,
  • Cosmetice naturale.
...Mărimi
MedPharma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde